Cum se vede pamantul din Cer ; si totusi avem viitor si speranta

de | 19/01/2014

              Un om, un barbat a fost binecuvantat de Dumnezeu cu multe daruri.

              A primit omul acesta, bogatii nenumarate, bunastare materiala precum si respectul comunitatii sale si nu doar a ei.

              A primit de asemenea omul acesta si multe binecuvantari in viata de familie – o sotie si 10 copii. 7 baieti si trei fete.

              A primit omul acesta si intelepciune de Sus ; astfel incat, constientizand binecuvantarile si darurile din viata sa, a inteles ca trebuie sa se teama de Dumnezeu si trebuie sa se abata de la rau. Omul acesta era fara prihana si curat la suflet.

              Dar, ca intr-o clipita toate aceste binecuvantari si daruri s-au spulberat si l-au adus in fata unei dileme : Cum sa reactioneze fata de Dumnezeu ?

              Veti afla cum a decis, cum a reactionat si actionat, urmarind ultima predica prezentata de pastorul Paul Negrut din seria celor avand ca tema : Dumnezeu iti ofera viitor si speranta – in cadrul serviciului de inchinare din cadrul saptamanii de evanghelizare organizate de Biserica Baptista Emanuel din Oradea.

              Ii multumim lui Dumnezeu pentru pacea, linistea, puterea si rodul acestei lucrari.

              Ii multumim lui Dumnezeu pentru cei care in aceste zile au ales a se intoarce cu inima, mintea si comportamentul spre Mantuitorul Nostru – Domnul Isus Hristos. Ne rugam Lui a-i intari in credinta, a-i intari in alergare.

              Ii multumim lui Dumnezeu pentru harul si puterea revarsata peste fratele pastor Paul Negrut ; dupa cum multumim tuturor pastorilor si lucratorilor bisericii acolo unde Domnul i-a randuit, pentru exemplara munca in propovaduirea Cuvantului  si administrarea Casei Domnului.

              A Tatalui, a Fiului si a Duhului Sfant fie toata lauda in veci de veci. Amin.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *