Dumnezeu – tineri – viitor

de | 18/01/2014

                O vorba romaneasca spune ca : ” Numai cine nu munceste nu greseste. „

                Eu am muncit, si am gresit. 

                Iata de ce, din pacate azi nu va pot prezenta decat 27 de minute din predica de aproximativ o ora a pastorului Paul Negrut avand ca tema : Planul lui Dumnezeu pentru generatia fara viitor  – sustinuta in data de 17.01.2014 in cadrul saptamanii de evanghelizare organizate de Biserica Baptista Emanuel din Oradea.

                Asta este vestea rea, iar pentru acest incident va rog a ma ierta.

                Vestea buna este ca, ( prin voia lui Dumnezeu si cu ajutor fratesc ) nadajduiesc ca in cateva zile aceasta incompleta  inregistrare sa o pot inlocui cu cea care cuprinde predica mai sus numita – de la inceput la sfarsit.

                Cu toate acestea, am gasit de cuviinta a posta si aceasta scurta inregistrare avand in vedere ca multi dintre dumneavoastra ati acordat o mare atentie predicilor postate in ultimele zile. Ma bucura nespus interesul dumneavoastra si sper ca inimile si mintile voastre sa se fi apropiat si mai mult si mai adanc de Cuvantul lui Dumnezeu, ajutandu-va a va pricepe mai bine conditia, rostul, optiunile.

                In acelasi timp se cuvine a va anunta ca maine – 19.01.2014 cu incepere de la ora 17.00 – la Biserica Baptista Emanuel din Oradea, pastorul Paul Negrut va prezenta ultima predica din seria celor reunite sub tema generala a acestei saptamani de evanghelizare, respectiv : Dumnezeu iti ofera viitor si speranta.

               Daca inima si mintea va imping a participa in persoana la acest eveniment, va recomand a fi prezenti la sediul bisericii inca din jurul orei 16.00. De altfel, cu bucurie va informez ca si in aceste zile multa, multa lume a fost prezenta in Casa lui Dumnezeu, locurile salii de inchinaciune fiind integral ocupate.

                Sunteti asteptati cu mult drag.

                Pentru cei care urmaresc postarile mele fiind ” peste mari si tari „, un gand expres : Dumnezeu sa va insoteasca cu intelepciunea, priceperea si harul Sau in tot ceea ce sunteti, in tot ceea ce faceti.

                Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti, dragii mei. 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *