Viitor si speranta pentru cei nefericiti

de | 16/01/2014

           ” Fericirea aici pe pamant, depinde de implinirea dorintelor  „

           ” Fericirea, este starea de implinire launtrica atunci cand ti s-au implinit dorintele „

           ” Problema este ca, dorintele noastre sunt intotdeauna mai mari decat resursele noastre si ca atare mereu si mereu ramanem cu dorinte neimplinite si suntem nefericiti „

           ” Sunt lucruri ( aici pe pamant ) care ne fac viata grea ; nu pentru ca nu ne sunt implinite dorintele ci pentru ca vin peste noi necazurile. Situatii pe care nu le-am dorit, incercari la care nu ne-am gandit „

 

            Nu stiu ce credeti dumneavoastra despre fericire sau nefericire, insa stiu ca atat una cat si cealalta dau multe batai de cap oamenilor ; pana intr-acolo incat unii se distrug cautandu-le, iar altii traiesc periculos ignorandu-le.

            Incotro  si cum este bine a le cauta, puteti afla ascultand predica pastorului Paul Negrut sustinuta in cadrul saptamanii de evanghelizare organizate de Biserica Baptista Emanuel din Oradea.

            Tema studiului biblic urmator ( joi 16.01.2014 ) va fi : Viitor si speranta pentru oamenii care nu mai au pe nimeni. Serviciul religios va incepe la orele 18.00. Cei interesati a participa, sunt asteptati cu drag.

             Vizionare placuta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *