Cand nu mai poti da timpul inapoi

de | 15/01/2014

             Ce sa faci, cand nu mai poti da timpul inapoi ; iar acolo in timpul tau trecut, ai ” depozitate „ sau ” ingropate „ fapte, actiuni care te fac sa fi manios pe tine, care te fac sa fi dezamagit de tine, care te fac sa-ti fie rusine de tine ?

             Ce sa faci ? Cum sa traiesti cu aceste ” rani sangerande „, cu aceste traume ce de multe ori produc si alimenteaza vise urate, transpiratie, durere ?

             Cum sa traiesti clipa si viitorul cand ” pe urmele tale ” sufletesti sunt mereu aceste uratenii, aceste rataciri regretabile ? Se poate face ceva ? Exista vreo speranta ?

             Raspunsul este : Da.

             Exista un viitor si o speranta de mai bine chiar si in asemenea situatii de viata.

             De unde sa incepi si cum sa procedezi, te invit sa afli ascultand predica pastorului Paul Negrut cu tema : Speranta omului care si-a distrus viitorul din tinerete. Cand nu mai poti da timpul inapoi.

             Pe cei interesati de continuarea temelor dedicate viitorului si sperantei ii invit cu drag a participa ( daca doresc ) si azi cu incepere de la ora 18.00, la studiul biblic organizat de Biserica Emanuel din Oradea. Tema zilei de azi – 15.01.2014 – este : Viitorul si speranta celor nefericiti. Ce sa faci cand nu mai poti face nimic ?

             Tuturor, vizionare placuta.

 

 

 

 

             

             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *