Rolul avocatului in lumina Noului Cod de Procedura Penala

de | 27/01/2014

                  Prin aceasta postare, inchei seria inregistrarilor video prilejuite de Conferinta Nationala ce a avut loc la Oradea in zilele de 24 si 25 Ianuarie 2014 , avand ca tema : ” Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei”.

                  Au fost doua zile pline, prima dintre acestea fiind dedicata conceptelor si practicii generate de aplicarea Noului Cod de Procedura Civila, iar cea de a doua fiind dedicata proximei intrari in vigoare ( 1 februarie 2014 ) a Noului Cod Penal si a Noului Cod de Procedura Penala.

                  In cadrul evenimentului au conferentiat profesionisti si personalitati din lumea juridica romaneasca, iar participantii, deosebit de activi, au completat fericit si in substanta stradania tuturor de a intelege corect, constructiv si functional noile si importantele reglementari.

                  Iata de ce, acum va prezint parte importanta a interventiei domnului prof.univ.dr.Gheorghita Mateut – Facultatea de Drept – Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, avand ca tema : ” Rolul avocatului in lumina Noului Cod de Procedura Penala ” sustinuta in data de 25 ianuarie 2014.

                  Felicit si pe aceasta cale organizatorii acestui eveniment ( in mod expres Baroul Bihor ) pentru initiativa organizarii acestui eveniment profesional si pentru amabila deschidere in promovarea formei si continutului sau spre comunitatea oradeana si nu numai.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *