Furtunile din viata noastra

de | 02/02/2014

                  Banuiesc ca multora dintre noi, le-ar placea ca viata sa fie un sir nesfarsit de secvente, de episoade avand un desfasurator fericit, un final fericit si un nu mai putin fericit – viitor.

                  Viata ne arata insa ca nu este asa, sau ca nu este intotdeauna asa cum ne-am dori.

                  Motivul ? Surprizele, incercarile, ” furtunile ” ce apar ca din senin, care ravasesc si produc nu de putine ori daune sau chiar tragedii.

                  Iata de ce dragii mei, intrebarea potrivita nu este : Daca ? ci Cand ? si mai ales –  Cum sa ma pregatesc pentru asemenea momente ?

                  De ce si de cine ne tinem atunci cand viata noastra este cuprinsa de furtuna ?

                  Ca sa complic si mai mult situatia va informez ca in acelasi timp in viata noastra se pot derula mai multe tipuri de furtuni. Astfel, poti avea parte de o furtuna la locul de munca, poti avea parte de o furtuna in familie, poti avea parte de o furtuna a sanatatii tale si altele care, in acelasi timp sunt prezente si influenteaza profund viata ta.

                  Intrebarea ramane : De ce si de cine te tii in asemenea momente.

                  Astazi, raspunsul ni-l ofera Cuvantul lui Dumnezeu prin predica construita si sustinuta de catre pastorul Doru Hnatiuc cu ocazia serviciului de inchinare desfasurat in cadrul Bisericii Baptiste Emanuel din Oradea din data de 24 ianuarie 2014.

                  Tuturor celor interesati le doresc, vizionare placuta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *