O binecuvântare academică – Universitatea Emanuel din Oradea

de | 06/06/2014

       Spuneam în urmă cu ceva vreme pe pagina mea de facebook,  că Oradea este un oraş cu multe binecuvântări ; după cum spuneam, că prin harul lui Dumnezeu şi prin munca locuitorilor săi, oraşul creşte frumos de la an la an.

       Astăzi, îmi propun a vă duce în atenţie, o binecuvântare academică a Oradiei.

       Este vorba despre Universitatea Emanuel.

       Universitatea Emanuel este o universitate creştină, care aşează la temelia existenţei şi activitaţii sale – Cuvântul lui Dumnezeu ; Cuvânt ce inspiră, explică, îndrumă gândurile şi acţiunea profesorilor precum şi a studenţilor instituţiei de învăţământ.

        A fost înfiinţată în urmă cu 25 de ani, iar evaluările academice o plasează în categoria instituţiilor de învăţământ cu grad de încredere ridicat.

        În fapt, Universitatea Emanuel din Oradea, este un loc unde lucrurile se întâmplă altfel ; altfel, pentru a-L slavi pe Dumnezeu ; altfel, pentru a pregăti oameni de caracter ; altfel, pentru familii ; altfel, pentru societate.

        Altfel, pentru împlinirea Cuvântului lui Dumnezeu.

        Iată de ce, pe cei interesaţi de o altfel de şcoală, îi invit a accesa pentru detalii site-ul : www.emanuel.ro şi a contacta structurile de suport ale universităţii.

        Dumnezeu să vă aibe în paza Sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *