Imbratisarile conteaza

de | 22/02/2014

             Virusul varicelei s-a adapostit pentru o vreme si in casa noastra. Pe rand, copiii si mai apoi sotia au trebuit a avea de-a face cu el.

             Cu voia lui Dumnezeu, toti avanseaza cu bine in procesul vindecarii – chiar daca vreme de cateva zile nu ne-am putut imbratisa.

            Am extras insa o invatatura din aceasta noua situatie de viata – invatatura pe care doresc a v-o comunica si voua spre stiinta si folos. Iar aceasta invatatura este : Imbratisati persoanele dragi voua ori de cate ori simtiti nevoia. Faceti acest gest insotiti de un gand de multumire ca ii aveti alaturi de voi, ca ati avut privilegiul si bucuria de a va fi daruiti de Dumnezeu, ca ati avut darul de a petrece cu ei clipele vietii de pana acum.

             Propuneti-va sa ii iubiti mai mult, sa le acordati cat de mult timp puteti, propuneti-va sa va bucurati unii pe altii si iertati-va de pe acum.

             Cand va imbratisati, puteti inchide ochii si savura momentul. Nu inchideti insa ochii sufletului, care este bine a privi spre Cer.

             Binecuvantari de Sus si sanatate tuturor.

2 comentarii la „Imbratisarile conteaza

 1. tibi

  Imbratisarea, atingerea, a veni in contact cu oamenii, sant lucruri importante si necesare pt. orice relatie. Stiti ca majoritatea mamiferelor socializeaza, au nevoie de asta, atunci cu cat mai mult avem nevoie noi oamenii.Sa fii respins poate fi foarte dureros, uneori poate crea prapastii de netrecut,rupturi iremediabile. Cum altfel ne putem arata, manifesta dragostea mai direct decat prin imbratisare, atingere, mingaiere, vorbe frumoase, dar asta se poate face doar fizic, real. Este nevoie ca acele persoane care vor sa-si arate dragoste, respect, pretuire, trebuie(musai) sa se gaseasca simultan in acelasi loc(spatiu), in acelasi timp, nu intru-n mediu virtual cum au azi unii(cei mai multi,mai ales tinerii).Cateva sugestii: Avraam statea de vorba cu DUMNEZEU, Enoh umbla cu DUMNEZEU, Domnul ISUS a tinut copiii in brate, Ioan(ucenicul iubirii) isi punea capul pe pieptul Mantuitorului, iar Maria Magdalena Ii spala picioarele cu parul ei sile saruta. Va dorim multa sanatate si va imbratisam cu drag in HRISTOS ISUS, Tibi si familia.

  Răspunde
  1. Dacian Autor articol

   Multumesc Tibi pentru excelentul comentariu si inedita perspectiva adusa.
   Dumnezeu sa va aibe in paza Sa.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *