Observ, gandesc si scriu…

de | 25/02/2014

                 Se cuvine dragii mei cititori si prieteni sa va anunt si pe aceasta cale ( in special pentru cei care nu aveti pagina de facebook ) ca, incepand de saptamana trecuta am initiat o colaborare cu platforma de bloguri – adevarul.ro.

                 Astfel, din timp in timp veti putea citi si acolo scrieri de-ale subsemnatului cuprinzand ganduri, framantari si propuneri adresate societatii romanesti si nu numai.

                 Imi doresc a indeplini si aceasta lucrare sub harul, puterea si paza lui Dumnezeu, dupa cum si prin aceasta modalitate sper a fi de folos dumneavoastra.

                 Va multumesc si pe aceasta cale pentru atentia acordata pe parcursul timpului, gandurilor, scrierilor si actiunilor subsemnatului. Atentia fiecaruia dintre dumneavoastra, ma onoreaza.

                 La finalul mesajului meu informativ, va invit a accesa ( daca veti gasi interesant pentru dumneavoastra ) primele mele scrieri postate pe platforma de bloguri – adevarul.ro.

– 23 februarie 2014 – ” Frica de competente „ http://adevarul.ro/news/societate/frica-competente-1_5309e7d0c7b855ff56975055/index.html

– 24 februarie 2014 – ” Invataturi politice dupa 25 de ani „ – http://adevarul.ro/news/politica/Invataturi-politice-25-ani-1_530b47e8c7b855ff569f132c/index.html

– 25 februarie 2014 – ” De cata scoala avem nevoie ? „ – http://adevarul.ro/educatie/scoala/de-cata-scoala-nevoie-o-1_530c7511c7b855ff56a54e5b/index.html

                  Va multumesc.

 

 

Un comentariu la „Observ, gandesc si scriu…

  1. tibI

    Observi, gandesti, scrii; la modul foarte real si pertinent, din toate faci ceva special. Iti doresc succes in continuare, si s-o tii tot asa, pt. ca idealismul tau, entuziasmul tau, vitalitatea ta, elanul tau, e benefic si contagios. Tot ce ai realizat pe plan profesional, sa transferi si in plan spiritual; pt. ca: „cel intelept castiga suflete”(Prov.11:30), si atunci; „DOMNUL DUMNEZEUL tau este in mijlocul tau ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veslie pentru tine.”(Tef.3:17).In tot ce facem, intreprindem, spunem, traim, ajuta-ne Doamne ISUSE sa te glorificam pe Tine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *