Flexibilitate si adaptabilitate in afaceri

By | 06/04/2013

         In data de 3 aprilie 2013, am sustinut o prezentare in cadrul conferintei ” Flexibilitate si adaptabilitate in afaceri „, conferinta – parte a evenimentului Business Days Oradea 2013.

        A trebuit sa ma incadrez in 10 minute, si ca atare asa cum am si spus prealabil, am fost nevoit a ma exprima intr-un ritm alert, dupa cum am fost nevoit a folosi imagini si expresii de sinteza.

        Una peste alta a fost o placuta provocare, al carui rezultat sper ca a adus folos celor interesati.

        Daca si dumneavoastra va numarati ( sau va puteti numara ) printre ei, cu atat mai bine.

        Mai jos gasiti materialul filmat al prezentarii mele. Trebuie sa stiti ca ultimele 40 de secunde, le accesati apasand butonul ” continuarea vizionarii „ ce va aparea pe ecran spre sfarsitul prezentarii.

        Toate cele bune si spor in tot ceea ce faceti.

2 thoughts on “Flexibilitate si adaptabilitate in afaceri

 1. tibi

  Draga Dacian;stiu ca ti-am promis ca o sa vin dar viata e plina de imprevizibil,si tati zilele trecute a facut un infarct miocadrdic.Iartama dar am tinut sa fiu langa el.starea lui actuala e destul de buna(ca la 77 de ani)dar are nevoie sa fie stentat,operatie ce cu ajutorul Domnului va avea loc luni.Sant convins ca te-ai facut treaba cu prisosinta(cum o faci de obicei),si te-ai facut auzit si inteles.Ca o sugestie pt. urmatoarea conferinta iti propun o provocare,o tema mai aparte (daca imi permiti si sper sa nu te superi )si care necesita mult curaj:de ce oare Dumnezeu spune chiar in domeniul finantelor „puneti-Ma la incercare”(Maleahi 3:10).Fii binecuvantat tu si casa ta.

  Reply
  1. Dacian Post author

   Draga Tibi, desi oarecum intarziat raspunsul meu, sper ca el sa te gaseasca si sa va gaseasca pe toti ai tai bine, sanatosi. Dumnezeu sa se atinga de trupul si suferinta tatalui tau. Cat priveste conferinta, asta nu este, si nu a fost o problema. Este important sa ne uitam si sa ne ancoram pe verticala ; orizontalul dupa…
   Dumnezeu sa te binecuvanteze iubite frate.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *