Bun ( şi ) pentru politicienii români…

de | 19/09/2014

              Suntem într-un an cu miză electorală în România.

              Peste aproximativ 2 luni şi ceva, românii îşi vor vota noul preşedinte ; sau cel puţin vor decide prin votul lor, candidaţii ce vor participa la runda finală a competiţiei politice.

              În fapt, războiul e de mult declanşat, iar apropierea datei scrutinului atât de important, va face ( foarte probabil ) ca şmecheriile strategice să fie din ce în ce mai prezente, va face ca arsenalul murdar să fie din ce în ce mai des folosit.

              Mulţi ne întrebăm : chiar nu se poate astfel ? Chiar trebuie ca prin mizerii, jigniri, ameninţări şi trădări să obţii puterea politică ? Nu există şi alte căi – în care valorile, proiectele, competenţele şi responsabilităţile asumate matur să fie regula şi nu excepţia ? Chiar nu se poate ?

              Ei bine, prin invitaţia mea de a viziona materialul video de mai jos – probabil nu veţi găsi răspunsuri suficiente şi complete la provocatoarele mai sus întrebări. Sper însă totuşi ca, vizionarea materialului propus să vă ajute a analiza mai înţelept, mai priceput, ofertele ( de prea multe ori şmecheresc ) poleite ale celor care îşi doresc puterea în România viitorilor ani. 

               De altfel, un material folositor nu doar pentru politicienii români, nu doar pentru organizaţiile româneşti, ci probabil pentru fiecare dintre noi.

               Tuturor celor interesaţi de subiect, le doresc vizionare plăcută.

               Şi o ultimă precizare tehnică : după ce daţi clik pe link-ul de mai jos, din lista deschisă daţi dublu clik pe al treilea material al acesteia, avândul ca autor şi speaker pe Simon Sinek – vorbind despre cum marii lideri inspiră la acţiune. Limba română o selectaţi folosind butonul subtitles din partea dreaptă jos a materialului video.

http://www.ted.com/playlists/171/the_most_popular_talks_of_all

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *