Veti mai auzi de ei – Corul ” Fiat Lux ” Oradea

de | 20/12/2012

                 Sunt tineri si foarte tineri, ca sa zic asa. Cel mai mic ( il vedeti in randul din fata ) este acum in clasa a saptea. Cea mai in varsta este Maria, care peste putina vreme implineste 23 de ani. Decanul de varsta  este Antonia Nica – fondatoarea si dirijorul corului – 27 de ani. Toti ceilalti, au varste cuprinse in acest interval.

                Ii mai leaga ceva. Cei mai multi au fost sau sunt elevi ai Liceului Greco-Catolic din Oradea. Au astfel, credinte, amintiri comune,  si o multime de concerte sustinute din aer liber pana in catedrale din tara si strainatate. Ii leaga de asemenea sutele de ore de solfegii, repetitii, si emotii individuale si de grup. Sunt practic o familie ce creste impreuna, se bucura impreuna si plang impreuna.

               In esenta,  sunt tineri carora Dumnezeu le-a daruit talent, putere de munca, si o profesoara cu har si dedicatie slujirii lui Dumnezeu si prin cant. Cu voia Lui, eu zic ca veti mai auzi de ei.

               De altfel, pe site-ul www.corulfiatlux.ro puteti vedea mult mai multe din realizarile acestor tineri minunati.

                Astazi, va invit sa-i ascultati intr-o inregistare recenta, realizata cu ocazia concertului de colinde sustinut pentru a sarbatori nasterea Mantuitorului – Isus Hristos.

 

Un comentariu la „Veti mai auzi de ei – Corul ” Fiat Lux ” Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *