Veti mai auzi de ei – azi, Nicodim Negrutiu

de | 11/12/2012

 

                 Ma-ntristez de fiecare data cand,  prin intermediul presei aflu ca iarasi a murit in tara, sau in afara ei pe nu stiu unde, cate un roman cu rezultate remarcabile in te miri ce domeniu. Imediat ma simt rusinat, ca pana la moartea acestuia sau acesteia, habar nu avem ca exista si habar nu aveam de performantele sale.  Realizez astfel inca o data, ca sunt doar un om, ca nu voi reusi niciodata a acoperi  toata informatia publica si de asemenea realizez ( atat cat pot ) maretia si puterea lui Dumnezeu care vede tot, aude tot, stie tot, poate tot.

                Dar, realizez in acelasi timp, ca Romania nu pare a fi suficient preocupata de inventarierea, sprijinirea si administrarea oamenilor ce au o valoare adaugata si potentialitate mare in spatiul competitiilor locale, regionale, nationale, globale. Astfel, tara ii impinge practic pe acesti oameni in ” bratele altora „, care au deja vechime si pricepere in a exploata astfel o resursa atat de speciala – omul talentat, omul instruit, omul geniu.

               Desigur, pe subiect se poate discuta mult.

               Eu am ales insa, ca de fiecare data cand intalnesc semeni de-ai mei cu daruri si haruri, ii voi sustine cu tot ceea ce eu pot face. Ei sunt piese importante ale patrimoniului national si nu numai, si trebuie sa infloreasca si sa creasca spre folosul lor si al celorlati. De fapt, cui i se da mult , i se cere mult.

               Deschid astfel azi, o lista a acestor oameni.

              Se numeste Nicodim Negrutiu ( numele de scena Nick Negrutiu )Are 34 de ani.Este oradean desi, parte buna a vietii a trait-o in Scotia si SUA. De putina vreme este profesor de pian la Liceul de Arta din Oradea. Este casatorit cu Anghelina si impreuna au o minunata fetita, pe nume Jasmine.

              Este un om cu frica de Dumnezeu, talentat, si muncitor . Are inca multe de spus in muzica si nu numai. Veti mai auzi de el.

             Dumnezeu sa te aibe in paza Sa Nick.

                   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *