Secretul

de | 24/12/2013

            Nu va aprindeti prea tare la tema acestei postari.

            ” Secretul „ – nu este decat titlul prezentarii mele in cadrul evenimentului Bucuresti Business Days 2013 – Conferinta ” Flexibilitate si Adaptabilitate in vremuri schimbatoare „. Un cadou ( de Craciun ) facut mie ( si acum dumneavoastra ), de organizatorii evenimentului.

            O ocazie de a spune inca o data : Multumesc Business Days, multumesc Laszlo Pacso si intregii echipe. Sa aveti parte de sarbatori binecuvantate, pline de pace si liniste divina.

            Pe dumneavoastra dragii mei va invit, alaturi de mine sa deschideti ( si sper sa va bucurati ) de cadoul primit azi : ” Secretul „.

            Sarbatori binecuvantate tuturor.

http://tv.businessdays.ro/secretul/

            

Un comentariu la „Secretul

  1. tibi

    Am citit aceasta postare la munca, si acolo momentan nu am sunet, asa ca draga Dacian iti voi spune cate ceva si eu despre SECRET prin versurile urmatoare: „Nu mai fi trist/ Caci pentru tine s-A coborat/ Din stralucire,Domnul ISUS/ Sa ne aduca pace in inima./Sunt fericit, chiar daca am lacrimi pe obraz/Iata SECRETUL; in inima-I ISUS./ Fericirea-i sa-L ai pe ISUS/ Si sa traiesti numai cu ISUS/ Cel din Betleem; EL/ Nascut azi si in inima mea.” Dacian iti doresc din toata inima sa impartim, sa impartasim acest secret, iti doresc sarbatori binecuvantate tie si casei tale, binecuvantare cer o doresc tuturor romanilor; acea binecuvantare ca numele noastre sa fie scrise in „Cartea Vietii”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *