Noul Cod Penal al Romaniei – Aplicarea legii penale in timp

de | 25/01/2014

                Dupa cum deja stiti, din postarea mea de ieri avand ca tema ” Noile coduri fundamentale ale Romaniei „, la Oradea s-a desfasurat in zilele de 24 si 25 ianuarie 2014 o Conferinta Nationala dedicata aspectelor teoretice si practice generate in viata juridica de intrarea in vigoare a noilor coduri – in concret Codul Civil si Codul de procedura Civila ; respectiv apropiata intrare in vigoare incepand cu data de 1.02.2014 a Noului Cod Penal si a Noului Cod de Procedura Penala.

                Daca ieri am postat inregistarea video a unei prezentari din domeniul civil ( aflata pe tabloul evenimentului mentionat ), astazi echilibrez balanta colegiala si postez un material din domeniul dreptului penal.

                In concret este vorba, despre prezentarea domnului conf.univ.dr.Constantin Duvac, cercetator asociat al Academiei Romane ; Institutul de Cercetari Juridice ” Acad. Andrei Radulescu ” avnd ca tema : ” Aplicarea legii penale in timp in raport cu noua legislatie penala „.

                Si de aceasta data se cuvine a multumi in mod expres domnului avocat Cristian Domocos – Decanul Baroului Bihor si domnului avocat Mircea Ursuta – Prodecan Baroul Bihor, pentru amabila primire si ingaduinta acordata subsemnatului in promovarea lucrarilor acestui de apreciat eveniment.

                Celor interesati se cuvine a le reaminti ca, evenimentul a fost dedicat profesionistilor dreptului, astfel ca pentru cei neinitiati sau insuficient pregatiti, materialul ar putea deveni dificil sau chiar inaccesibil in anumite parti.

                Tuturor va doresc : Vizionare placuta.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *