Meditatie – Baterie sau Acumulator

de | 08/01/2013

                Bateria este un dispozitiv care inmagazineaza o anumita unitate de energie, pe care mai apoi o elibereaza treptat. Durata de viata a bateriei, performanta acesteia depinde cel putin de specificitatea consumatorului, de caracteristicile mediului inconjurator si de unitatea de timp a stocarii sau a consumului. Dupa epuizarea unitatii de energie inmagazinate, bateria se arunca sau ( de dorit ) se preda pentru reciclare.

                Acumulatorul este un dispozitiv care inmagazineaza o anumita unitate de energie, pe care mai apoi o elibereaza treptat. Dupa epuizarea unitatii de energie stocate, urmare a consumului sau a trecerii unei anumite perioade de timp, acumulatorul se introduce intr-un incarcator, conectat la o sursa de energie, care astfel ii transfera o noua unitate de energie, facandu-l astfel din nou disponibil pentru consum. Acumulatorul poate suporta mai multe cicluri de incarcari – descarcari. La un moment dat, randamentul acestuia scade accentuat, pana cand el nu-si mai poate indeplinii functiile. Apoi se arunca sau ( de dorit ) se preda pentru reciclare.

                De cateva zile, ma framant a intelege daca viata omului se aseamana cu o baterie sau mai degraba cu un acumulator.

               Si gandesc…si gandesc…si gandesc….si ma consum….

              Ma scuzati, trebuie sa ma reincarc. Incarcatorul este Singurul Mijlocitor – Domnul Isus. Priza si energia este in cerDumnezeu.

 

 

>

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *