Cum apare credinta. Ce te impiedica sa crezi ?

de | 11/05/2014

                 Unii oameni cred ca viata lor este atat de murdara, atat de ratata, incat nimeni si nimic nu ii mai poate ajuta. Nici macar Dumnezeu ; caci ( spun ei ) au gresit atat de grav si atat de repetat fata de Cuvantul Sau, incat cred ca nu mai pot spera la nici o indurare din partea Sa.

                 Altii, cred in Dumnezeu si cred ca Acesta poate sa faca multe ; si asta chiar daca nu-si explica suficient nici macar siesi de ce cred acest lucru, si nu stiu cum sa comunice cu Dumnezeu.  ” Ceva ” din interiorul lor, ” ceva ” din experienta lor de viata le spune ca acolo Sus, Cineva stie si poate. Cum insa…?

                  Altii, nu cred in Dumnezeu, si spun ca determinatiile lumii acesteia nu au nimic de a face cu ceva supranatural, cu ceva atotputernic.

                 Altii, nu stiu ce sa creada. Se uita in stanga, se uita in dreapta, se uita chiar si in Sus ( chiar daca nu stiu a privi ), dar se uita…

                 Prea putini insa, isi apleaca urechea si ii deschid inima pentru a auzi Cuvantul lui Dumnezeu. Multi nu o fac pentru ca nu stiu ca astfel trebuie sa procedeze, dupa cum multi nu o fac, pentru ca cei cu credinta nu le-o spun destul, si nu le-o spun apasat.

                  De aceea dragii mei, este bine sa stiti ca :

            Credinta vine in urma AUZIRII, iar auzirea vine prin CUVANTUL lui Hristos. ( Romani 10 : 17 )

Pe aceasta tema, va invit ( pe cei care doriti a auzi ) a urmari predica sustinuta de pastorul Paul Negrut, in cadrul serviciului de inchinare al Bisericii Baptiste Emanuel din Oradea din data de 11.04.2014.

           Si nu uitati : Credinta vine in urma AUZIRII, iar auzirea vine prin CUVANTUL lui Hristos. A Lui fie toata slava.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *