Profesionistii nostrii – Prof.univ.dr.Bumbu Gheorghe – Oradea

de | 05/12/2012

             Pana la un punct este ca si noi. Are tot doua maini, doua picioare,  mananca, doarme, are probleme, framantari, reusite si esecuri. Dar totul se schimba atunci cand stii ca masa lui de lucru esti chiar tu, sau cei dragi tie, trupul tau sau trupurile celor dragi tie. Atunci intri in alerta si vrei ce este mai bun pentru tine si pentru ai tai. Atunci poate iti amintesti si de Cel de Sus realizand cat de dependend esti de necunoscut.

             Intra in scena astfel profesionistul. Este cel la fel ca noi pana la un punct. Atata doar ca isi asuma in fiecare zi responsabilitatea interventiilor asupra trupurilor noastre lumesti, isi asuma in fiecare zi asistenta complexa ceruta de experienta specifica fiecaruia in fata durerii si a suferintei. Si astfel, pentru moment " devine " stapanul nostru. Va asigur ca ne iubeste pe fiecare asa cum suntem si este hotarat a lupta cu tot ce poate pentru a ne ajuta. Stie ca nu este Dumnezeu, dar vorbeste cu El in fiecare zi  pentru sine si pentru fiecare din noi. 

             Suntem binecuvantati a avea in Oradea un asemenea om. Se numeste Bumbu Gheorghe, este urolog si prin bunavointa sa si  a lui Dumnezeu in zilele ce vin am sa postez pe blogul meu cateva interventii de referinta ale domniei sale. Daca pe ecran lucrurile par simple va spun cu certitudine ca in " spatele cortinei " si " pe scena " este un sofisticat sistem de alerta si veghe mobilizat pentru a face bine semenilor. Tot acolo, ascunse se afla miile de ore de studiu, miile de operatii, si nenumaratele nopti nedormite.

             Multumim lui Dumnezeu pentru asemenea oameni. Multumim domnule profesor.

Astazi va prezint o interventie minim invaziva realizata la ambii rinichi ( pietre la rinichi ) intr-o singura sedinta operatorie.

11 comentarii la „Profesionistii nostrii – Prof.univ.dr.Bumbu Gheorghe – Oradea

 1. Gabi

  S-ar putea scrie o carte cu marturii despre acest om deosebit , dar cuvintele sunt prea mici pentru a-i face portretul pe masura . Sunt bucuroasa pentru acest articol si-i multumesc pe aceasta cale pentru tot ce a facut pentru noi .

  Răspunde
 2. Liviu DIMITRIU

  Te salut Daci!
  Am avut ocazia sa-l cunosc pe eminentul prof. Bumbu prin intermediul tau, la Bucuresti, acum ceva vreme.Contextul nu era cel profesional.Ganduri bune pline de admiratie si respect.

  Răspunde
  1. Dacian Autor articol

            Salut Liviule,

   ma bucur sa te aud chiar si pe aceasta cale on-line. Ma bucur de asemenea ca nu l-ai cunoscut pe profesorul Bumbu din postura de pacient. Dumnezeu sa te aiba in paza Sa prietene.

   Răspunde
 3. mihaela din brasov- sacele

  eu am fost pacienta. si l-ati descris in totalitate.atata compasiune, atata daruire, atata competenta profesionala…..rar gasesti la un medic.aproape si lacrimi ii ghiceam in ochi pentru cei pa care nu-i putea ajuta. cei veniti in ultimul moment, unde lupta lui cu boala nu-si avea rostul.

  Răspunde
  1. Dacian Autor articol

   Cum spuneam, doamna Mihaela. Multumim lui Dumnezeu pentru asemenea oameni, pentru asemenea profesionisti.
   Sanatate si toate cele bune.

   Răspunde
 4. geta

  Domnul ISUS sa va binecuvanteze pt acest blog cu tematica multa crestina.As dorii sa stiu cum pot lua legatura cu profesorul doctor Bumbu,pt mama care are piatra mare la rinichi ce necesita operatie urgenta.Tot odata as dori sa stiu cat costa operatia cu laser si cand poate fi programata
  Va multumesc

  Răspunde
  1. Dacian Autor articol

   Cum sa nu sora Geta.
   Telefoanele de contact, sunt : 0722819393 – prof.univ.dr.Bumbu Gheorghe
   0723871970 – Asistenta sefa – Dana Gherle
   Cat priveste costurile operatiei este potrivit a vorbi cu domnul profesor. Eu stiu ca se poate lucra in doua forme : la stat sau la privat. In raport de detalii veti hotari dumneavoastra.
   Dumnezeu sa se atinga de trupul si sufletul mamei, iar pe dumneavoastra sa va intareasca si in aceasta incercare.
   Multumesc pentru aprecierile muncii mele.
   A Domnului fie toata lauda, in veci.Amin.

   Răspunde
 5. geta

  Va multumesc nespus de mult pt.promtitudidea cu care m-ati raspuns.DOMNUL ISUS sa fie laudat pt.astefel de oameni minunati.

  Răspunde
 6. strajan sorin

  Domnul Profesor Bumbu Gheorghe pe langa ca este un medic desavarsit este si un om credincios si foarte bun la suflet!Multumesc lui si echipei lui!MAICA DOMNULUI SA TE PAZEASCA OM BUN!!!!!!!

  Răspunde
 7. Claudia

  Buna ziua,
  As avea si eu nevoie de o adresa de e-mail a dl dr. Bumbu, baietelul are probleme la rinichi si tare mi-ar fi de ajutor sa intreb daca vede si copilasi de 3 luni. Multa sanatate!

  Răspunde
  1. Dacian Autor articol

   Cu mare drag, stimata doamna.
   Adresa de e-mail a domnului doctor este : bumbu@xnet.ro
   Sanatate si toate cele bune.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *