Nebunia dragostei

de | 06/10/2013

          Nu am gasit un titlu mai bun postarii mele, decat cel propus si formulat de protagonistul materialului video de mai jos : Richard Wurmbrand.

          Richard Wurmbrand, este de origine evreu, pastor lutheran, nascut in Bucuresti  la data de 24 martie 1909 si trecut la cele vesnice in data de 17 februarie 2001 in Torrance, California. A scris peste 20 de carti, traduse in peste 70 de limbi si este o referinta importanta a crestinismului in aceasta parte a Europei de Est, mai ales cu referire la anii instalarii comunismului  in Romania. 

           De altfel, in decembrie 2012, sub titlul ” Cu Dumnezeu in subterana „, am postat pe blogul meu, un material sinteza cu referire la una dintre scrierile sale de referinta, avand acelasi titlu. Cei interesati pot revedea materialul postat la link-ul : http://www.dacianpalladi.com/cu-dumnezeu-in-subterana/

          Astazi, in zi de duminica, Domnul mi-a pus pe inima a va invita sa urmariti un material video document, filmat in anul 1989, in care Richard Wurmbrand in maniera-i inconfundabila vorbeste despre dragoste, despre jertfa dragostei, despre om, despre Dumnezeu, despre Isus.

          Vizionare placuta si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu intelepciunea, priceperea si harul Sau, in tot ceea ce sunteti, in tot ceea ce faceti.

2 comentarii la „Nebunia dragostei

  1. tibi

    Am citit cartea(Cu DUMNEZEU in subterana) de 3 ori si de fiecare data m-a ravasit.Daca un om ,un pamantean a experimentat adevarata Dragoste a Lui ISUS CRISTOS putem afirma despre fratele Wurmbrand ca a facut-o si a aratat-o cu prisosinta(mai ales dusmanilor).Ma bucur ca a ajuns acolo unde ii este locul;printre cei mai mari oameni care au trait vreodata,dar cred ca a ajuns si traieste etern alaturi de Mantuitorul sau Domnul ISUS pe care L-a iubit si slavit atat de mult,impreuna cu marii oameni ai Lui DUMNEZEU, cu ceata Sfintilor.Multumiri fie aduse Domnului pentru astfel de Oameni,si Dragostea care astazi poate parea nebuna intr-o lume asa zis normala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *